Ugostiteljski program

PROFIL FIRME

- firma ENGRAM d.o.o. osnovana je 2004. godine kao specijalizirana firma za video snimanje, fotografiranje i pružanje video usluga.

Svojim razvojem kroz dugi niz godina, klijentima pruža usluge internet smještaja na serverima smještenim u HR datacentru u Zagrebu, a u novije vrijeme firma uvodi i Internet prodaju Ugostiteljskog asortimana za domaće hotele i restorane.

Firma se također bavi dizajnom, produkcijom i postprodukcijom. Proteklih godina stvorili smo cijeli niz TV reklamnih spotova, glazbenih spotova, dokumentarnih i namjenskih filmova, popratili brojne konvencije i medijska događanja.

MISIJA

Naša misija je da na osnovi vlastitog znanja, intuicije i poznavanja kulturoloških fenomena tržišta, sveobuhvatno pružamo usluge na najvišoj razini, uživamo u poslu kojime se bavimo i budemo ponosni na svoj rad.

Velike tvrtke, razne organizacije, ustanove, mali i srednji poduzetnici, umjetnici naši su stalni klijenti koji su profilirali i ostvarili svoje zamisli kroz naše strategije, planiranja i realizaciju svojih projekata.

"USPJEH NASIH KLIJENA JEDAN JE OD GLAVNIH MOTIVA NASE TVRTKE!"

PONUDA

:: Snimanje, foto i video usluge::
- konstantnim ulaganjem u profesionalnu audio, foto i video opremu, definitivno smo u samom vrhu pružanja audio-vizualnih usluga neovisnim produkcijama i TV kućama. Firma koja u najkraćem roku može odgovoriti na većinu zahtjeva svojih klijenata.

:: Internet usluge ::
- nudimo Vam pouzdan i brz web hosting na linux (cloud) platformi Uptime 99,9%. Brza i jednostavna registracija svih domena. Besplatno testiranje u periodu od 30 dana.

:: Ugostiteljske usluge ::
- nudimo Vam sve od tekstila za opremanje Vašeg restorana ili hotela. U internet ponudi imamo stolnjake, nadstolnjake i salvete od vrhunskog damasta.

sa snimanja...

MIŠLJENJA NAŠIH KLIJENATA

------------------
"Uvijek u skladu s dogovorom, precizno i na vrijeme, uz kreativan doprinos našim željama i potrebama. Ugodna i uspješna suradnja koja zaslužuje preporuku."
------------------

------------------
"Pouzdani, pravovremeni, istančana ukusa za sitnice ne samo kod snimanja, već i kod montaže, otvoreni za primanje i spremni na davanje novih prijedloga i sugestija, opušteni i kreativni... Takav je profil djelatnika Engrama s kojima suradujemo dugi niz godina u pripremi i izradi promotivnoga filma za Hrvatske studije Sveučilista u Zagrebu.
------------------

------------------
"Zadovoljstvo nasih klijenata postižemo u suradnji s mladim i perspektivnim timom, koji se brine da Vas nastup na televiziji ili prezentaciji nadmaši vaša očekivanja. Stoga ako tražite pouzdanog partnera za snimanje svakako izaberite ENGRAM video Studio."
------------------

------------------
"Izuzetno mi je zadovoljstvo surađivati sa ovom firmom jer sam mislio da je tako veliki stupanj profesionalnosti i tako ozbiljan pristup radu u kombinaciji sa ogromnim iskustvom i predivnim ljudskim osobinama (djelatnika) nemoguće naći."
------------------

------------------
"Mlada i kreativna ekipa. Vrlo profesionalan i stručan pristup. Ponuđena rješenja su aktualna i prate suvremene trendove. Za preporuku u svakom pogledu."
------------------

Naziv, adresa i sjedište:

ENGRAM d.o.o.                    
Somborska 4
HR - 10 000 Zagreb       

Temeljni podaci firme:

OIB: 35464566449
MBS: 08492753
Matični broj: 01843800
Privredna banka Zagreb dd
IBAN:
HR2723400091110412966
SWIFT code (BIC): PBZGHR2X
Član uprave i direktor:
Danijel Crnek, mag.art.
Temeljni kapital društva: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
ENGRAM društvo s ograničenom odgovornošću za foto i video usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod poslovnim brojem
Tt-10/18589-2
Godina osnivanja tvrtke: 2004 

© 2019 Engram d.o.o. - Since 2004 - All Rights Reserved - Uvjeti korištenja stranica i GDPR