PROFIL FIRME

Firma ENGRAM d.o.o. osnovana je 2004. godine kao specijalizirana firma za video snimanje, fotografiranje i pružanje Internet usluga.

Vlastitim razvojem kroz dugi niz godina, klijentima pruža usluge Internet smještaja na poslovnim serverima smještenim u HR datacentru u Zagrebu, a u novije vrijeme firma uvodi i Internet prodaju Ugostiteljskog asortimana za domaće hotele i restorane.

Firma se također bavi dizajnom, produkcijom i postprodukcijom. Proteklih godina stvorili smo cijeli niz TV reklamnih spotova, glazbenih spotova, dokumentarnih i namjenskih filmova, popratili brojne konvencije i medijska događanja. Pored navedenog nudimo Vam streamanje webinara, konferencija, seminara, predavanja, intervjua kao i poslovni  individualni streaming visoke razine sigurnosti.

PONUDA

:: SNIMANJE FOTO I VIDEO USLUGE ::
- konstantnim ulaganjem u profesionalnu audio, foto i video opremu, definitivno smo u samom vrhu pružanja audio-vizualnih usluga neovisnim produkcijama i TV kućama. Dugogodišnji smo partner Hrvatske radiotelevizije. Mi smo firma koja u najkraćem roku može odgovoriti na većinu zahtjeva svojih klijenata.

:: INTERNET USLUGE ::
- nudimo Vam pouzdan i brz poslovni web hosting na linux (cloud) platformi Uptime 99,9%. Brza i jednostavna registracija svih domena. Besplatno testiranje u periodu od 30 dana.

:: UGOSTITELJSKE USLUGE ::
- nudimo Vam sve od tekstila za opremanje Vašeg restorana ili hotela. U Internet ponudi (web shopu) imamo stolnjake, nadstolnjake i salvete od vrhunskog damasta.

MISIJA

"Naša misija je da na osnovi vlastitog znanja, intuicije i poznavanja kulturoloških fenomena tržišta, sveobuhvatno pružamo usluge na najvišoj razini, uživamo u poslu kojime se bavimo i budemo ponosni na svoj rad."

Velike tvrtke, razne organizacije, ustanove, mali i srednji poduzetnici, umjetnici naši su stalni klijenti koji su profilirali i ostvarili svoje zamisli kroz naše strategije, planiranja i realizaciju svojih projekata.

"USPJEH NASIH KLIJENA JEDAN JE OD GLAVNIH MOTIVA NAŠE TVRTKE!"

MIŠLJENJA NAŠIH KLIJENATA

Kvalitetom usluga pokazujemo našim klijentima spremnost na konstantnu suradnju. Vaše mišljenje nama je jako važno s toga kako bismo neprestano mogli raditi na poboljšanju naših usluga i uspješno odgovarati na zahtjeve tržišta donosimo Vam u nastavku neke od recenzija:

Miro Rosandić, urednik

BUG d.o.o.
Informatički časopis

"Uvijek u skladu s dogovorom, precizno i na vrijeme, uz kreativan doprinos našim željama i potrebama. Ugodna i uspješna dugogodišnja suradnja koja zaslužuje preporuku."

Antonio Gabelić, kreat. dir.

MOJ BLOG GRUPA
IT AGENCIJA

"Izuzetno mi je zadovoljstvo surađivati sa ovom firmom jer sam mislio da je tako veliki stupanj profesionalnosti i tako ozbiljan pristup radu u kombinaciji s ogromnim iskustvom i predivnim ljudskim osobinama (djelatnika) nemoguće pronaći. Svakako za preporuku. Veselim se ponovnoj suradnji."

doc. dr. sc. Danijel Labaš

FAKULTET HRVATSKIH
STUDIJA

"Pouzdani, pravovremeni, istančana ukusa za sitnice ne samo kod snimanja, već i kod montaže, otvoreni za primanje i spremni na davanje novih prijedloga i sugestija, opušteni i kreativni... Takav je profil djelatnika Engrama s kojima suradujemo dugi niz godina u pripremi i izradi promotivnoga filma za Hrvatske studije Sveučilista u Zagrebu."

Josip Mesarić

PROOPTIKA d.o.o.

"Mlada i kreativna ekipa. Vrlo profesionalan i stručan pristup. Ponuđena rješenja su aktualna i prate suvremene trendove. Za preporuku u svakom pogledu."

Franjo Skoko

MILLENIUM PROMOCIJA d.o.o.
AGENCIJA ZA INTEGRIRANO TRŽIŠNO KOMUNICIRANJE

"Zadovoljstvo naših klijenata postižemo u suradnji s mladim i perspektivnim timom, koji se brine da Vaš nastup na televiziji ili prezentaciji nadmaši vaša očekivanja. Stoga ako tražite pouzdanog partnera za snimanje svakako izaberite ENGRAM video Studio."

s. M. Petra Marjanović

DRUŽBA SESTARA SLUŽAVKI MALOGA ISUSA

"Već niz godina surađujemo s Vama. Uvijek ste spremni pomoći i izaći u susret. Suradnja za svaku preporuku. Od srca - Veliko hvala za sve što ste učinili za nas do sada!"

PODACI FIRME

Naziv, adresa i sjedište:

ENGRAM d.o.o.
Somborska ulica 4
10109 Zagreb
Hrvatska    

Temeljni podaci firme:

OIB: 35464566449
EORI: HR35464566449 verify
Matični broj: 01843800
MBS: 080492753
EUID: HRSR.080492753
Privredna banka Zagreb dd
IBAN: HR2723400091110412966
SWIFT code (BIC): PBZGHR2X
Član uprave i direktor:
Danijel Crnek, mag.art.
Temeljni kapital društva: 2.654,46 € (20.000,00 kn) uplaćen u cijelosti
ENGRAM društvo s ograničenom odgovornošću za foto i video usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod poslovnim brojem
Tt-10/18589-2
Godina osnivanja tvrtke: 2004.

Naše usluge:

-> Usluge snimanja
-> Usluge fotografiranja
-> Internet usluge
-> Ugostiteljske usluge

Naši E-mail kontakti:

Foto i video: engram@engram.hr 
Web Hosting: podrska@engram.hr 
Ugostiteljstvo: tekstil@engram.hr 

KONTAKT OBRAZAC

Vaše podatke koje prikupljamo putem ovog kontakt obrasca čuvamo dok traje konverzacija, a zatim ih trajno brišemo. S Vašim osobnim podacima postupamo kao s povjerljivim podacima. Uvijek se brinemo o sigurnosti Vaših podataka pomoću strogog kriptiranja, poštivajući sve propise o zaštiti osobnih podataka i primjenjujući najviše sigurnosne IT standarde. Kontakt podaci prikupljeni ovim obrascem neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim za isključivo slanje odgovora na Vaš upit. Svi podaci označeni zvjezdicom u ovom obrascu su obavezni. Opširnije o obradi i zaštiti osobnih podataka možete pročitati detaljnije na poveznici Uvjeti korištenja stranica i GDPR.

Top